fredag 7 juni 2013

Jag i min mössa....

Även den här layouten gjorde jag på Enköpingspysselträffen för några veckor sedan. Jag hoppas att ni har anmält er till Septemberträffen som dessutom är en övernattningsträff, vi är där med butiken och jag brukar få möjlighet att pyssla lite i varje fall.

Nåja, den här gången fick jag en utmaning. Jag ville göra en layout med det här kortet på mig, men det fanns inte så många röda papper bland de nyheter som jag hade med mig till träffen från Scrap-Perra. Men jag hittade några baksidor som var lite gråa och vita så det fick bli dessa papper. MMEs nya serier som jag hittade dessa.

Och för att fånga det röda från fotot på min kära mössa som jag har köpt från Supernajs (vår familjs hovleverantör av mössor) så valde jag att spraya med Dylusions Postbox Red genom en stencil. Det blev superläckert (om jag får säga det själv...)
Lite splatsar med Distress Stain Black Soot och sedan Black Soot Distress Ink Pad på en Chevron mask från TCW. Stämpeln upptill är ny från Technique Tuesday. Fjärilarna är gamla Prima Resist canvas figurer som jag har först haft på Distress Ink pad och sedan sprutat lite vatten på dem så har det blivit ett sådant fint mönster.
Som lite motvikt hade jag även lite dekorationer i övre kant.
Ganska enkel layout men ändå mycket färg och mycket tekniker på den.

Ha en bra fredag kväll nu!!!!

Ps problem med inlinkz, ska fixa det så fort det funkar, av någon anledning kan man inte lägga till bilder :( ds

Inga kommentarer: