söndag 30 juni 2013

Massor av trekanter..

Har ni tittat runt bland utmaningarna i årets sommartävling?

Jag har fått inspiration av flera stycken. Här är en layout jag gjorde till utmaning 2 Skapa utifrån ett tema. Självklart är jag utom tävlan och jag har ju inte ens ett tävlingskit. ;)  Om inte du har något så finns det att beställa och än är det många veckor kvar innan det är dags att lämna in bidragen.

Det mönster jag valde var trianglar. Jag har nämligen en dotter, som ni vet, som älskar att fotografera sig själv. Hennes pappa har en app i telefonen som ger ganska roliga effekter. Som här: Kaleidoskop. Det ser lite knasigt ut, men vi har mååånga såna bilder och eftersom det är en period i hennes liv, på ett lite konstigt sätt, så är det värt att dokumentera det också. :)

 
Jag har som sagt inget tävlingskit och hoppade över just den biten (jag har inget snöre/band med). Istället har jag använt det nyss anlända pappersserien Here & now från EchoPark. Jag gillar deras papper och köper helst hela kitet när det kommer. 
Temat var trianglar, och det finns ett papper -Flower buds- som har en baksida fylld med trianglar. Perfekt! Jag sprayade på ett gäng svarta trianglar med svart mist genom en mask -arrowheads. Med en svart tunn penna ritade jag sedan runt varje svart triangel. På journalingbladet finns den fina rutan, till vänster om fotot. Den till höger har jag skurit ur -Flower patch.
 
 
Den stora gröna triangeln är 6" hög i mitten, sedan skar jag de mindre ur de hörnor som blev kvar. Därför är de olika stora. Pappret heter cameras och det är förstås baksidan som syns här.
Jag har använt både alfabetsarket och stickersarket.
 
Ha en härlig söndag!

Inga kommentarer: