söndag 23 juni 2013

En annan kortvikning

Jag gillar att göra lite andra vikningar och storlekar på kort. Här är en enkel variant, som jag återkommer till lite då och då.

Mönsterpappret är fram och baksida på Basic grey pappret, Thrive.  Det bakre pappret har jag målat med vattenutspädd gesso och lite glimmer glam. Det är inte så vitt som det ser ut på fotot, och här syns ju inte det glittriga alls. Svårt att få med det bra på foto.
 
Alla kanter har jag ritat runt med en svart Zigpenna. Den breda sidan är alldeles lagom bred att dutta dit, för att få en bra stygnlängd. Alfabetet är vitt och alldeles jätteanvändbart! Finns i flera färger.
 
Den fina fjärilen i trä har jag duttat lite distress stain, worn lipstick, på. Sedan hällde jag på clear embossingpulver och värmde med fönen. Jag målade på lite glimmer glaze även här.
 
 
När kortet är öppet så ser det ut såhär:  Inne vid vikningen är det en remsa av samma sida av pappert, som det är under fjärilen. Och det fiiina rosa pappret som står sig i sådan kontrast är ett double dot från BoBunny.  Det finns gott om plats att skriva en hälsning eller två. :)
 
 
Jag hoppas att ni haft en trevlig midsommarhelg!
 

Inga kommentarer: