söndag 9 juni 2013

Minspel

Min Bianca älskar att fotografera. Helst sig själv, förstås, och då är våra telefoner jättebra till det ändamålet. :) Hon lånade min telefon för att spela lite spel en kväll och när jag fick tillbaka den så fanns det massor av bilder på henne. En ny min för varje bild..  Sötnosen.
Sånt straffar sig hårt när man har en scrappande mamma och man blir uthängd i minst en blogg.. *hahahaha*

Jag satte ihop 16 st av bilderna och fyllde upp ett helt fotoark på 11*15 cm. Det är ett sätt dokumentera alla roliga miner på en gång och fånga att det faktiskt är ett och samma tillfälle!

Denna gång använde jag ett vitt cardstock till grund och på det har jag använt en hönsnätsmask som jag sprayat lite slarvigt med en grön mist. Ovan där har jag stänkt med lite rosa mist. Det syns inte såbra här, för jag tror att det mesta är bakom fotot.. :) 

De papper, text-ruter och alfabet jag använt är allt ifrån EchoParks Bundle of joy- Girl.  Den stora tagen, med ett B på, är från kläder som jag handlat till Bianca. Den passade ju himla bra här.


Blommorna är från prima och de fina vimplarna i överkant är epoxy-stickers som jag fäst på papper ur serien. Knappar blir fint som en mitt på blommorna.

1 kommentar:

Ulrika sa...

Åh så snyggt! Jättekul idé att använda alla fotona till ett collage!!