måndag 25 mars 2013

Måndag

Vi har kört i ett väldigt tempo med massa mässor/träffar och lite mycket privat också så just nu vore det skönt med lite påsk och sol. Nu längtar jag till lite påskledig, men också till lite vårvärme.

From skärtorsdag kommer jag och barnen ha lite påskledig tillsammans. Vi kommer att plocka och skicka ordrar men med längre leveranstider än vanligt fram till den 8 april.

Tänkte visa ett par bilder på hur det kan se ut på en mässa ifall ni inte har haft möjlighet att träffa oss där. Här ser ni montern i Göteborg, Perra vid kassan (inte så vanligt...) och Kattiz vid lekbordet.

Här låtsas Perra dema Copic pennorna för Rozzan.

Vi har tagit emot lite roliga nyheter såsom Maja Designs nya Vintage Spring Basics och från Bo Bunny har vi tagit emot tre stycken serier. Här ser ni de härliga färgerna i Prairie Chic.

Även Simple Stories tre nya kit har kommit, en del dekationer väntar vi på. Plus påfyllning av mycket som tagit slut på mässorna. Så det blir fullt ös denna vecka också!!  Det mesta kom upp under v12 medan Maja Design kommer upp under v13. Ser ni vilka härliga färger de finns i???


Ha nu en strålande vecka!


Inga kommentarer: