fredag 15 mars 2013

Canvastavla...

Hade egentligen tänkt blogga en canvastavla i rosa och lila men då Kattiz valde att blogga sin så kände jag att vi kan ju inte ha två rosa och lila tavlor på raken :) så hon tvingade mig att sätta mig och skapa.... mitt i allt packande....

Nåja, under dagen så såg jag min vän Camilla visa på Swe Scrapbook bloggen en canvas tavla hon har gjort inspirerat av Donna Downey. Jag har ju länge varit sugen på att testa det så jag bestämde mig för att göra det. Hade dock lite bekymmer då majoriteten av mina scrapsaker är nedpackade pga flytten och en hel del har jag lånat ut till mina DT kompisar för att de ska få testa på lite spännande material. Så det blev att gräva djupt i mina väskor för att hitta lite saker.

Men jag hittade tillräckligt mycket för att få ihop en tavla. Jag har använt vit och svart gesso, Crafters Acrylic färger i massor, två olika stenciler, PITT -pennor i olika färger samt lite Neocolor II (hittade inte mina gelatos)

Jag känner mig fortfarande som en nybörjare med detta och för att få djup så det blir att träna vidare... och hitta mina gelatos. Känner mig handikappad utan dem ;)

Idag åker vi till Linköping för att delta på träffen där - kom och hälsa på oss där!!!

2 kommentarer:

Sara sa...

Fiiin! :)

Marie Wisén sa...

Jätte fin Mia!

Ha de så rackarns kulit i helgen!

Kram Marie