lördag 23 mars 2013

Colorful life

Månadstävlingen för mars pågår för fullt i forumet. Du hänger väl på? :)


Utmaningen är att tolka den här skissen som jag har ritat...... samtidigt som du inspireras av den här bilden. Kanske inspireras du av färgerna, formerna, kladd? Jag ser fram emot att höra hur du tänkt. :)

Du har fortfarande en dryg vecka på dig att skapa till denna utmaing. Du får skapa vad du vill - layout, kort, art journal, alter och senast den 31mars kl 23.59 vill vi ha ditt bidrag, uppladdat i forumet.


Medan ni funderar så tänkte jag visa er min tolkning av utmaningen. :)

Jag följde skissen rakt av... och med detta tänkte jag visa er att det går bra att tolka en skiss även om man inte gör en layout av den. Fotona/rutorna på skissen fick bli "den grå vardagen" för mig, i form av fyrkanter som jag klippte ut från några grå spillbitar av cardstock.

Min tanke med sidan är att de grå rutorna (vardagen) väller in över min tid då jag får göra vad jag vill. Att när vardagen tar över så får man mindre tid till att skapa, ha roligt, umgås med familj och vänner - det som sätter färg på livet. :) Men glädjen finns där under och det är viktigt att komma ihåg det när det blir stressigt och vardagen känns väldigt grå.Bilden innehåller några av mina absoluta favoritfärger - gul, turkos och rosa. Och det var det som inspirerade mig denna gång. Jag inspirerade även att använda olika masker med de olika färgerna.

Snart åker jag och lackar däcket på en träskuta, sen ska jag iväg och snusa på en 3-veckors bebis medan hennes mamma får sova lite och kvällen avslutar jag med vänner och brädspel i sken av värmeljus då det är Earth Hour kl 20.30. :)

Hur sätter du färg på ditt liv idag?


2 kommentarer:

Malin/malwa sa...

Den sidan passar nog in på de flesta. :) Underbar!

ScrapMyran sa...

Helgrym sida Sara! Så jäkla bra tanke bakom och såå snyggt!