torsdag 31 maj 2012

Mera She Art!!!

Ni får stå ut med att det blir mycket mixed media nu men vi har alla blivit inspirerade av kurserna på Scrapbooking med hjärta!! Jag tänkte att jag skulle visa den tavla jag gjorde på Christy Tomlinsons kurs. Vi fick jobba med en 6x12" canvas för att få en hög tjej...här ser ni den färdiga tavlan.

I botten är det mönstrat papper som är ditlimmat med mod podge (det går bra med vilket decopage lim eller multi-medium som har samma egenskaper). Vi jobbade så klart med Pink Paislees She Art som Christy har designat. Över papprerna har vi sedan lekt med akrylfärger. Här kan man välja om man vill vara "crazy" eller ta det lugnt. Jag ville fortfarande att mönstret från papprerna skulle synas så jag använde även lite våtservetter för att tunna ur färgerna på vissa ställen.
Glöm inte att även täcka färg på sidorna. Och även ha på stämplar och annat som du har på  tavlan både på tavlan och kanterna. Tänk på att stämpla med vattenfast stämpeldyna, ex Archival inc.
Här ser ni även hur kjolen får en 3d-effekt av rullarna med mönstrat papper som är fastlimmade med mod podge och även fått på sig ett lager färg och rub-ons.
Det gröna är modeling paste blandat med grön akrylfärg ditsatt med en doili-masken som tyvärr är slut och går inte att beställa på nytt. De är slut hos Pink Paislee så hittar ni den hos någon så tveka inte för länge. Ni ser även lite rubons som är placerat lite här och där.

Spanar ni in överdelen på klänningen ser ni hur jag har jobbat med skuggor med hjälp av PITT pennor från Faber-Castell. genom att det är ett lager med mod podge på pappret så blir ytan så att pennan torkar inte direkt utan jag kan bearbeta den lite exempelvis genom att dra med fingret och skapa en skugga.
Nederdelen med modeling paste, akrylfärg, rub-ons etc.
Kan säga att det var hur kul som helst att leka och jag har gjort ett antal tavlor till efter detta.
Hoppas ni har testat!

Sen vill jag påminna om Sommartävlingen! Kit finns till försäljningen och de finns numera i 2 olika storlekar som avgör om du vill delta i alla 12 deltävlingar eller 6 deltävlingar. Start den 9 juni (kan bli tjuvstart den 8 juni).

Kiten plockas ihop av mig på kvällarna så det kan vara någon extra dags fördröjning innan leverans.

onsdag 30 maj 2012

En She art-tavla

I början på månaden så var jag med på eventet "Scrapbooking med hjärtat", som Scrap-Perra var medarrangörer till. Det var ett fantastiskt roligt event och jag hoppas  verkligen att det kommer fler sådana hit till Stockholmstrakten! Och då måste du haka på, om du inte var med sist! Utvecklande och så fantastiskt inspirerande! Och det har ni väl sett i tidigare inlägg här i bloggen?!!

 Jag gick tre olika kurser, och alla tre var väldigt bra och lärorika - framförallt om man älskar färgprodukter. Den som inspirerade mig allra mest var dock Christy Tomlinsons "She art"-kurs. Den passade mig som handen i handsken och när jag kom hem gjorde jag flera canvastavlor med detta tema. Min 3,5-åring Aston slutar på småbarnsavdelningen snart och då ska hans fantastiska fröknar få varsin sån här tavla.

Jag letade fram en platt canvasduk i mina gömmor och gick sen loss med akrylfärger, vit gesso, bubbelplast, mesh och annat skoj!

När all bakgrundsfärg torkat så började jag klippa ut ansiktet, armarna och benen ur gamla bokpapper och målade dessa med hudfärgad akrylfärg. Nästa gång ska jag dock blanda ut färgen med lite vatten, så den blir genomskinlig och släpper igenom boktexten.

Jag klippte till en topp och en kjol med de nya fantastiska Theresa Collinspapprena. Det bästa med denna konstform är att man kan använda spillbitar, men även de här paperpadsen i 6x6 tum är alldeles perfekta för kläderna! Alla papper fästs med decoupagelim eller Mod Podge, både under och över papprena. Det torkar och blir rätt hårt och genomskinligt, vilket gör att man sen kan skugga kläder och allt med Faber Castells Pitt Brush Pens. Om man målar och sen "suddar" med fingret direkt ovanpå decoupagelimmet så tonas färgen ut, men då den torkat så är den helt vattenfast.

Håret är målat med gul akrylfärg och sen ifyllt med en läcker penna man fick på kursen. På med lite blommor och fjärilar och gå loss med rubons och penna och doodla lite... Och när du är klar så lägger du ett lager decoupagelim eller Mod Podge ovanpå allt. Jag avslutade det hela med att sätta dit en knapp på blomman och en vit ros på skärpet för attt få lite dimension på tavlan.


Närbild på text, hår, ansikte och min "grungiga" bakgrund


Läckert med lager på lager!!

Jag hoppas att detta inspirerar dig att våga leka med färger. Jag är verkligen ingen konstnär - även om jag önskar att jag vore det, men har äntligen hittat nåt som får mig att leka loss och våga! Jag får till små konstverk som jag kan ge bort, varje tavla blir liksom unik! Och nu ska jag hitta mitt "språk" i denna konstform, det som är jag - som t.ex grungiga bakgrunder ;-)

Och så ber jag om ursäkt om det ibland blir konstiga mellanrum mm i inläggen, jag har haft "nya bloggergränssnittet" i ca en månad nu och inget funkar som det ska. Ber om ursäkt för det!
/Helene - webmosterhelene

Material:
Canvas (privat)
Papper: Theresa Collins "Spring Fling 6x6 paper pad"
Pennor - för skuggning: Faber Castell "Pitt Brush Pen"
Färg: Studio (gesso), Deco Art Acrylic Paint "Flesh" (hudfärgad akrylfärg), Mod Podge (lim)

Masker

tisdag 29 maj 2012

Tags...

Jag har perioder då jag massproducerar tags.
Jag fullkomligt älskar både att göra dem och att ha dem.
Jag använder de för att sätta som etiketter på paket eller på blombuketen, där jag skriver den personliga hälsningen på baksidan.

Den här gången har jag valt att använda samma röda tråd för alla tre tagsen jag kommer att visa;


Här visar jag hur jag gjort grunden:
1. Först har jag lagt över masken och dragit med embossingdynan.
2. Sedan har jag hällt över Clear embossing pulver (efteråt häller jag tillbaka överskottspulvret i burken igen). Se till att skaka bort allt överskott från tagen innan du smälter pulvret.
3. Smält pulvret med en embossingfön eller varmluftspistol.
4. Sist går jag över med Distressfärgen Victorian Velvet.


Här kommer det färdiga resultatet!

Jag har även dekorerat med doilys och band, samt skvätt med lite Distress Stain.


Här kommer en annan variant.

Här har jag dekorerat med Tim Holtz Pen Nibs.


Här har jag använt en svart tag som jag embossat texten i vitt.
Jag har stämplat med en stämpel runt kanterna, där jag målat direkt på stämpeln med den vita Distress Marker pennan. Avslutningsvis har jag skvätt med Distress Stains.
Dekorerat med band och Osteklut.


Och här är de alla tre!

Så plocka fram stämplarna, maskerna och färgerna och lek loss.

Och du - pyssla lugnt!

måndag 28 maj 2012

Underbar måndag!!

Nu har vi gjort vår sista mässa för denna vårsäsong - efter en underbar helg i Uppsala. Tack alla som vi har mött under våren på mässor och träffar. Nu kommer vi planera och boka in höstens turne. Har du nys på en mässa eller träff vi borde åka till så hör av dig. Några är inplanerade (Enköping 14-16 sep och Stockholm 29-30 sep) redan så vänta inte för länge. Vi håller även på att planera in datum för vår egen träff som blir i slutet av augusti eller början av september som tidigare.

Snart kommer vi släppa kiten till sommartävlingen till försäljning. Det kommer finnas flera varianter att välja på och nytt är att det kommer vara två olika storlekar: Stora paketet låter dig vara med på alla 12 deltävlingar och lilla paketet ger dig möjlighet att delta i 6 deltävlingar (du väljer själv vilka).

Vi kommer denna vecka fortsätta att jobba med det nya systemet. Vi är nu nära och kommer att ha brytpunkt den 1 juni för att föra över data. Sen tar det ett par dagar innan kopplingen finns till webshoppen... bara 1 månad sen...

Sommaren i övrigt då? Vi är hemma och butiken kommer vara öppen på torsdagar som vanligt. Om det är någon annan dag som är mer passande så ring eller maila så ska vi se om vi kan lösa det.
Barnen kommer ha sommarlov efter den 8 juni vilket kan medföra att jag kommer jobba kortare dagar och kan välja att vissa veckor inte åka till posten dagligen utan ca 2-3 gånger i veckan. Kommer dock meddela det på hemsidan de veckor det blir aktuellt.

Det kommer även vara veckor då vi är i väg på semester och så fort de planerna är spikade kommer jag att skriva det på hemsidan.

Påminner om att butiken är stängd torsdag från 14.15 och framåt pga festligheter vid dotterns förskola.

Och nu så kommer MiaKL "kidnappa" bloggen lite. 

MiaKL här! På Mässan i Uppsala så höll vi butiker Make n Take och jag höll en under lördag kväll.
Och det jag visade var att göra ett lite minialbum (eller notebook som Nathalie säger) med hjälp av ett mönstrat papper. Och iden fick jag från Nathalie Kalbach som har visat i sin blogg en video på hur hon gör. Hon höll den här Make n Take på CHA 2012 för Prima Marketing. Hennes blogg inlägg hittar du här med video om tillväga gångssättet.


Den jag visade i lördags ser ut så här:

Det jag använde var Maja Design mönstrat papper, vita prima blommor med svart gesso och pan pastel. Chalkade med Prima Marketings chalks och så Seam binding ribbon.

Här nedanför visar jag ett färdigt album med samma vik-teknik, där har jag skrivit text på tags som göms i mellan sidorna eller bakom bilden.

Ha en trevlig dag!
Hälsningar Scrap-Perra och MiaKL.


söndag 27 maj 2012

GodMorning Sunshine!

Jag har en liten skattkista här med bilder från när jag var liten. Jag har fotograferat av mina föräldrars fotoalbum om via en sväng i photoshop så har jag kunnat ordna till de flesta i färg och vinklar så jag har flera av dem i digital form. De som inte blev bra, får jag ta och fotografera av igen nästa gång jag är hos mamma.. :)

Här är ett foto på mig och min mormor. Jag är inte gammal på det..


Gjorde en ganska produkt-enkel layout, då jag bara använt papper och stickers från Echo Park Papers 
"Hello Summer".  

Jag hoppas att ni blir ordentligt firade i dag på mors dag.. :)  

lördag 26 maj 2012

Brevkonst


För en tid sedan snubblade jag över något som kallas Mail Art. Man gör lite snygga brev och skickar. Här ska framförallt kuverten dekoreras, men jag ville göra något fint att lägga i också.
Jag ville göra en tag med två tags som satt ihop. Jag hade först på modelingpaste genom en mask och mistade med Dylusions som grund i olika lager. Mina val blev färgerna rött, gult och orange. Jag mistade även genom samma mask som jag haft modelingpasten med. På det lite mer ljusa partierna på modelingpasten har jag haft Distress Stain - Picket fence.
För att få till en snygg baksida på det här så tog jag ett akvarellpapper och mistade över med samma färger som på framsidan. När jag mistat i flera lager så gick jag över med stämplar i massor. Sedan skar jag långa remsor. Remsorna flätade jag sedan med och klippte till så de passade på baksidan av tagsen.
Så får vi ju inte glömma det viktigaste med brevkonsten. Att dekorera kuvertet. Jag tog här spillbitar från remsorna som jag klippte och spill från det jag flätat. En till tag gjordes med samma färger och så har jag stämplat en hel del också.  
Produkter jag använt
Papper: Akvarellpapper men cardstock går lika bra.
Mists: Dylusions Postbox redPure SunshineSqueezed orange.
Stämpelfärg: Distress Ink Pad - Fired Brick
Medium: Modelingpaste
Annan färg: Distress Stain - Picket fence
Mask: från Crafters Workshop
Stämplar: Från Dylusions och  Artful flight
Pennor: Fabercastell

fredag 25 maj 2012

Hejdå dagis

Tillbaka från en liten paus - livet kom lite i vägen, maken ble inlagd på sjukhuset för två veckor sedan och blev utskriven i går och kommer hem i kväll.  Mitt i mellan det här kom vår flytt till Norge.  Så medan flyttbilen kom så låg maken på IVA med rosfeber och blodförgiftning... Roligt - absolut inte.  Nu bor barnen och jag hos svärföräldrarna till vi kan flytta in i nya huset, ska bara renovera lite. Om jag tidigare inte har trott på Murphys lag, så tror jag på den nu. Allt som kunde gå fel de här veckorna har faktisk gått fel.   Nu ska jag i varje fall visa layouten jag hade tänkt visa för 2 veckor sedan med papper från She Art och Heidi Swapp, blommor från Prima och mist från Tattered Angels samt washitejp från YouDo.








torsdag 24 maj 2012

Grattis till Studenten!



Ett studentkit med Bright Tilda som huvudmotiv. Jag tycker det är fint när man matchar kort och presentförpackning här en påse för presentkort till mottagaren.




Mönsterpapperna är från underbara Maja Designs serie Vintage Summer Basics. Blommor, spets, tags, metall och självklart ostduk. ;)




Att dekorera insidorna på kortet är en trevlig detalj. Lycka till stämpeln kommer från min egna gömma.




Ljuvliga underbara mönsterpapper här på kortetsbaksida.




Påsen i samma stil, studentmössa från egen gömma.




Spellbinders är en klar favorit!




En hälsning på påsens tag. Självklart matchat med kortets dekorationer.

Soliga sommarkramar!
/Marie

onsdag 23 maj 2012

En enkel sida....

Oj, vad veckorna går fort. Det är redan onsdag igen! Äntligen har värmen börjat komma hit till Stockholm, det är så fantastiskt väder!! Och snart är sommaren här, jag hoppas såklart på många fantastiska fototillfällen!!!

Idag har jag en enkel layout att visa. Jag tycker om att göra enkla sidor ibland, enkla men ändå med lite pyssel bakom. För när man jobbar med färgprodukter så är ju torktiden den trista, men nödvändiga biten.

Jag utgick från ett sött papper från My Minds Eye och byggde upp lager på lager med svart gesso, en tag, tre mönstrade papper och en kakservett. Ljuvligt enkelt helt enkelt :)


Svart gesso är sååå läckert! Nu var det ett tag sen jag jobbade med den, men älskar den massor!


Söta Primablommor med en miniros i mitten... Även där lager på lager!
 

Ha en underbar dag, så ska jag nästa vecka visa ett riktigt roligt projekt jag jobbat med :) Lova att kika in då igen!!

/Helene - webmosterhelene

Material:
Papper: My Minds Eye "FYH - Be Amazing - Be the best" (bakgrund), My Minds Eye "FYH - Be Amazing - Geo star" (turkos honeycomb/stjärnor), Bazzill "Antique paper - Dictionary" (grått "ordbokspapper")
Bokstäver: Lily Bee
Färg: Studio (svart gesso), Tattered Angels Glimmer Glam "That jazz" (turkos färg), Rangers Distress Stain "Mustard seed" (gul färg)
Dekorationer: Prima "Sun kiss" (blommor), minirosor, kakservett (10 cm), tag*
Mask: The Crafter's Workshop "Zinnia"

*privat

tisdag 22 maj 2012

En altrad bubbelask...

Hoppas Ni haft en skön och härlig helg och att värmen och solen hälsat på även hos Er.
Idag visar jag en liten bubbel-ask (eller vad det nu kallas) som jag altrat.



Jag har dekorerat med Maja Designs Vintage Summer Basic.
På lådans sidor har jag använt 1922.


Inuti bubblan har jag ett av de nya Magnolia motiven från kollektionen Summer Memories.
Motivet är färglagt med Distress Markers.



På lockets ovansida har jag dekorerat med Maja Designs Vintage Summer Basics 1933 samt Cherry Blooms och rosknoppar.



Runt kanten och uppepå locket har jag dekorerat med band.



Inuti bubblan har jag också hällt i lite genomskinliga små pärlor och lite löst glitter.
Det blir nästan som ett Skak-kort och ger lite extra liv till lådan. Men det blir samtidigt väldigt svårt att fota. ;0)
Pyssla lugnt!

måndag 21 maj 2012

Sen bloggning idag!

Härlig vår eller nästan sommar kanske man ska säga!!

Hoppas att ni har haft en underbar Kristi Himmelsfärd. Vi har haft det skönt i lediga dagar eller  kanske inte så fullt lediga då vi har rensat i huset men även fortsatt arbeta med att förbereda för byta till nytt bokföringsprogram. Pga sjukdomar så har det dragit ut på tiden men hoppas på att få till det snart.

I övrigt då, vi har idag fått massor av nytt från USA. Vi jobbar på att få upp allt i webshoppen och har fått upp en del redan så håll utkik i webshoppen.

Håll öven utkik i webshoppen för den kommande SOMMARTÄVLINGEN!  Förra årets tävling var så uppskattad så den kör vi igång igen. Planerad start 9 juni (efter sonens skolavslutning..) och det kommer vara 12 deltävlingar och försäljning av tävlingskit kommer att starta inom kort.

Och med tanke på skolavslutning, med två barn i skol- och dagis ålder är ju våren en period med massor av avslutningar av olika slag. Och just på vår skola väljer de just torsdagar... vilket innebär att butiken påverkas. Så torsdagen den 24 maj, 31 maj och 14 juni är butiken stängd. Vill du komma och handla så går det bra på onsdagar istället. Ring gärna och meddela det bara eller om det är någon annan dag som passar bättre.

I helgen är det mässa i Uppsala, jag hoppas på att ha igång ett nytt kassasystem som gör att det ska gå fortare att handla hos oss. Passa på att se alla nyheter live och se Make n Take som kommer att hållas av oss butiker som är på plats. Vi har på lördagen kl 17 då MiaKL ska visa hur man gör ett mini-album med hjälp av ett mönstrat papper.

Ha en härlig vecka!

söndag 20 maj 2012

Lite - som vanligt.. :)

Sådär. Nu är jag tillbaka efter utsvävningarna förra veckan.. Det ÄR kul att exprimentera. Men det är åxå skönt att bara göra som man brukar. Det där "vanliga" som man blir så ruskigt nöjd med, vecka ut och vecka in..  :)   Jag Älskar fina papper och har gjort så i mååånga år. Så att jag fastnade i denna hobbyn är inte så konstigt egentligen. Det kommer ju nya fina papper hela tiden!

Här är det en av Basic Grey's senaste kollektioner, Whats up, som utgör basen i min layout.  Bakgrunden är som så ofta annars ett mönstrat papper. Detta heter In Flight. Bakom fotot har jag använt Up & Away, både fram och baksida. Blommorna är från Primas fina lådor med blommor i matchande färger, att bygga ihop egna blommor med. Denna blandningen heter Meadow Lark och är fin i milda färger.
Dessa har sen fått mittendekorationer av stora öljetter, som jag slagit igenom hela pappret oxå, så det är hål rakt igenom. Blinget är fint i sin facettering..


Texten har jag stansat ut själv, med Tim Holtz dien: Alphabetical, ur det svarta pappret med ett fint vitt mönster på, som heter Airships. Det gav en fin effekt, som en ådring ungefär. Jag har dragit ett streck med Heidi Swapps neonrosa penna i varje bokstav åxå. Det blev bra. 


Och den sista lilla detaljen, som kommer från ett helt annat håll en Basic Grey, är den facettslipade stora stenen i samma härligt rosa ton som papprena är i. Den kommer från Glitz och satte sig perfekt där i luftballongen på pappret.. :) Eller hur?  


Jag hoppas att ni haft en riktigt härlig långhelg nu och att solen har lyst på er! 



lördag 19 maj 2012

Dop-present

Idag är det dop. Min minsta systerson Alfred ska döpas. Till detta behövs ju självklart en present. Och varför inte göra en själv? Det fick bli en canavas med många lager.
 Till den här tavlan har jag använt mycket akrylfärger, mists, masker och modelingpaste. Modelingpasten färgade jag med en liten dutt Tropical Blue, och fick då liknande nyans som Spa blue, som är färgen jag använt i övrigt, tillsammans med vit. Blommorna är vita pappersblommor som jag färgade med Sliver Morning. Jag var lite skeptisk till den färgen men  den är roligare än jag trodde. Mer lättflytande än de andra färgerna från Crafter´s Acrylic. De mörkare blå färgklickarna som rinner är Tropical blue som blandats med vatten, sedan har jag duttat lite här och där och ställt upp tavlan och låtit det rinna ett tag.


Jag gillar verkligen masker. I början på året förstod jag inte riktigt vad jag skulle ha dem till men nu älskar jag dem och vill bara ha mer. Här ser ni maskerna Peek-a-boo,  She-art och Dimond of a border. Även idag har jag använt mina favorit pennor från Faber Castell. Färgade in några stämplar med blåa toner och så har jag även skuggat lite här och där i modelingpasten och på bokstäverna. Om man har dem ovan på Mod Podge så går det att smeta ut dem ett tag efter att man ritat. Sedan när de torkat sitter de där.

 

Produkter jag använt:
Färger: Tropical Blue, Spa Blue, Silver Morning, White.
Medium: Modelingpaste, Mod Podge
Mists: Tattered Angels - Midnight Blue.
Masker: Dimond of a border, Peek-a-boo,  She art.
Pennor: Faber castell, Phtalo blue, Light cobalt turqoise, svarta smala.
Dekorationer: Bokstäver i trä, Rub-ons Bo-Bunny
Stämplar: text stämplar, artful flight, bland annat.

/Camilla

torsdag 17 maj 2012

Fotbollsskola!!!

Dottern har väntat och väntat!!! På att få börja på fotbollsskola så klart. Storebror gick ju för 3 år sedan och det var ju sååå orättvist att hon inte fick :). Nåja, jag var lite skeptisk till att hon skulle trivas men det gick faktiskt över förväntan. Och så klart så skulle det förevigas på foton och scrappas.

Så jag hade med mig lite utskrivna foton till träffen hos Enköpingspyssel (ni har väl inte missat att Scrap-Perra är med sin butik på övernattningsträffen så spana in den här).

I botten en vit cardstock och med hjälp av en mask så sprayade jag lite av de färgglada misterna från Dylusions, jättehärliga färger!!! Vi får påfyllning nästa vecka med de färger som är slut just nu.

Sen tog jag lite olika papper från Echo Parks Hello Summer serie som har kommit men pga sjukdom ännu inte finns i webshopen.
Ett av de mönstrade papprerna hade massa banners så jag har klippt ut dem och med 3d kuddar skapat två stycken strängar som jag har satt fast på ett svart snöre. (fuskar med att sätta fast snöret på pappret och sedan banners med 3d kuddar ovanför snöret utan att sitta fast i snöret)

Lite utklippta fåglar från ett annat mönstrat papper och en del stickers från element stickers arket och bokstavsarket.
Journaling från ett av de mönstrade pappret med journalingrutor.
Fortfarande inte helt kompis med blogger så jag orkar inte bråka om länkar och dyligt....
Hoppas att ni har en bra kristi himmelsfärd. Vi jobbar vidare med att skapa länken mellan bokföring och webshop, beställer nytt och förbereder inför att vara på Uppsala Scrap & Pysselmässa den 26 och 27 maj.

onsdag 16 maj 2012

Washitejp - lite "altrat"

Idag tänkte jag visa något superenkelt, helt apropå färg och dess tillbehör... Jag har inte haft nån bra och lättilllgänglig "förvaring" av mina penslar och palettknivar, så jag funderade lite och började sen med lite "alter light". Eftersom jag inte altrar så jätteofta så ville jag göra något enkelt och som ändå är tåligt.

Jag sparade helt enkelt två lite högre barnmatsburkar, en glasburk som det varit Dolmiosås i samt en konservburk. Jag rengjorde dom och tog bort etiketterna. Sen tog jag fram tre av mina absoluta favoriter bland washitejp, tre färgglada rullar från YouDo. På glasburkar har jag bara dragit tejpen runt burkarna, men på metallburken ville jag ha en scalloped kant. Så jag tänkte tipsa lite om hur man kan få såna fina kanter på washitejp, de går ju sedan att använda även på scrappade ting :)

Jag tog en bit spillbitspapper och satte washitejpen på, sätt den en liten bit från kanten så att du får mer av washitejpen kvar då du stansar. Sen tog jag en bårdstans och började stansa, se så fint det blir!


Närbild.... När man stansat kvar så drar man försiktigt bort washitejpen från pappret och fäster det sedan på sitt projekt. Superenkelt och jättefint!

Superfint!


Sen kom jag på att jag istället skulle sätta de nyinkomna Pitt Artist Brush Pens i denna burk. Det blev så fint och nu är pennorna oxå lättillgängliga. Förresten, så är de där pennorna helt underbara när man gör tavlor och mixed media. Jag har försökt stå emot, men det gick inte längre. Jag är FAST!

Hela samlingen med glasburkar och metallburk, alldeles perfekt. Två av glasburkarna innehåller penslar och den sista palettknivar.


De här palettknivarna är mina favoriter, de finns i butiken såklart. Så lätt att applicera gesso, modeling paste, akrylfärg eller annat....

Ha nu en underbar dag och kanske även du vill pimpa några glasburkar för lite bra förvaring :)

Material:
Washitejp: YouDo (maila Perra, de verkar inte ligga i webbutiken. Men de är ett måste i din tejpstash!!)
Verktyg: Palettknivar
Pennor: Faber Castell Pitt Artist Brush Pens
Övrigt: blandade burkar och en bårdstans*

*privat