måndag 21 maj 2012

Sen bloggning idag!

Härlig vår eller nästan sommar kanske man ska säga!!

Hoppas att ni har haft en underbar Kristi Himmelsfärd. Vi har haft det skönt i lediga dagar eller  kanske inte så fullt lediga då vi har rensat i huset men även fortsatt arbeta med att förbereda för byta till nytt bokföringsprogram. Pga sjukdomar så har det dragit ut på tiden men hoppas på att få till det snart.

I övrigt då, vi har idag fått massor av nytt från USA. Vi jobbar på att få upp allt i webshoppen och har fått upp en del redan så håll utkik i webshoppen.

Håll öven utkik i webshoppen för den kommande SOMMARTÄVLINGEN!  Förra årets tävling var så uppskattad så den kör vi igång igen. Planerad start 9 juni (efter sonens skolavslutning..) och det kommer vara 12 deltävlingar och försäljning av tävlingskit kommer att starta inom kort.

Och med tanke på skolavslutning, med två barn i skol- och dagis ålder är ju våren en period med massor av avslutningar av olika slag. Och just på vår skola väljer de just torsdagar... vilket innebär att butiken påverkas. Så torsdagen den 24 maj, 31 maj och 14 juni är butiken stängd. Vill du komma och handla så går det bra på onsdagar istället. Ring gärna och meddela det bara eller om det är någon annan dag som passar bättre.

I helgen är det mässa i Uppsala, jag hoppas på att ha igång ett nytt kassasystem som gör att det ska gå fortare att handla hos oss. Passa på att se alla nyheter live och se Make n Take som kommer att hållas av oss butiker som är på plats. Vi har på lördagen kl 17 då MiaKL ska visa hur man gör ett mini-album med hjälp av ett mönstrat papper.

Ha en härlig vecka!

Inga kommentarer: