torsdag 17 maj 2012

Fotbollsskola!!!

Dottern har väntat och väntat!!! På att få börja på fotbollsskola så klart. Storebror gick ju för 3 år sedan och det var ju sååå orättvist att hon inte fick :). Nåja, jag var lite skeptisk till att hon skulle trivas men det gick faktiskt över förväntan. Och så klart så skulle det förevigas på foton och scrappas.

Så jag hade med mig lite utskrivna foton till träffen hos Enköpingspyssel (ni har väl inte missat att Scrap-Perra är med sin butik på övernattningsträffen så spana in den här).

I botten en vit cardstock och med hjälp av en mask så sprayade jag lite av de färgglada misterna från Dylusions, jättehärliga färger!!! Vi får påfyllning nästa vecka med de färger som är slut just nu.

Sen tog jag lite olika papper från Echo Parks Hello Summer serie som har kommit men pga sjukdom ännu inte finns i webshopen.
Ett av de mönstrade papprerna hade massa banners så jag har klippt ut dem och med 3d kuddar skapat två stycken strängar som jag har satt fast på ett svart snöre. (fuskar med att sätta fast snöret på pappret och sedan banners med 3d kuddar ovanför snöret utan att sitta fast i snöret)

Lite utklippta fåglar från ett annat mönstrat papper och en del stickers från element stickers arket och bokstavsarket.
Journaling från ett av de mönstrade pappret med journalingrutor.
Fortfarande inte helt kompis med blogger så jag orkar inte bråka om länkar och dyligt....
Hoppas att ni har en bra kristi himmelsfärd. Vi jobbar vidare med att skapa länken mellan bokföring och webshop, beställer nytt och förbereder inför att vara på Uppsala Scrap & Pysselmässa den 26 och 27 maj.

2 kommentarer:

Bente Fagerberg sa...

Denna var härlig. Gillar alla de glada detaljerna!!

Ciza Patricia sa...

Jättehärlig och fräck LO Mia! Verkligen härlig. :)

Kram