lördag 28 augusti 2010

Teresa Collins och Cosmo Crickets nya Tiny Type...

har fått pryda det här kombinerade grattis-kortet/presentkortet till min syster. Jag var sugen på att pröva det Leopardmönstrade pappret så jag tog en creme-färgad cardstock (French Vanilla) och gjorde ett avlångt kort. Och så har jag lekt med min nya spellbinders och Cuttlebug (älskar!!!) och skrivit enkelt grattis och 30 med stickers. Enkel dekoration på framsidan med organzaband, rosor och några halvpärlor. Inuti fler av Teresa Collins papper i serien Bebe Chic Girl och spellbinders och svart cardstock. Letade reda på ett ordspråk som jag tyckte syrran kunde få ;) och så gjorde jag iordning ett kort som presentkort som fick sitta i en liten ficka. Den är bara enkelt dekorerad med en spets som också finns på Scrap-perra (ännu inte inne i shoppen)
Och här ser ni exempel på de nya siffer stickers som Cosmo Cricket har levererat till oss. Fotot är lite suddigt ser jag nu, de är inte fullt så 3d i effekten. Siffrorna finns i svart med cremefärgade siffror, creme med svarta siffror samt vit med svarta siffror. Spana in dem i shoppen!!!
Och så de nya genomskinliga bokstäverna, här med svart text. Ett nytt beroende !!! Finns även med brun text.
Får höra syrrans kommentar sen. Hon får kortet ikväll på en fest....Och jag tycker att dessa fina papprerna även fungerar till en 30-åring och inte bara till bebisar...

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Ett kort precis "mitt i prick", tycker jag! Gillar att insidan är minst lika intressant som utsidan. Tummen upp för det!

Klart att syrran kommer att bli jätteglad för det här!! Snyggt och häftigt och gjort med kärlek... kan inte bli bättre!

ScrapMyran sa...

Verkligen supersnyggt! Läcker insida också!