fredag 20 augusti 2010

Mycket av nyheterna finns i shoppen nu...

jag uppdaterar sidan Nyheter på väg in...på shoppen med vad som är inlagt och leveransdatum på det som finns på väg. Det medför att jag uppdaterar inte sidan här på bloggen.

Vill påminna om Augustitävlingen som har en hel del bidrag.

Vill även påminna om Pysselträff den 4 september. Platsen är bestämd till Vattmyraskolan i Järfälla. Det är enkelt att komma dit med buss från pendeln. Det finns fortfarande platser kvar och lokalen är så pass stor så vi kommer även tillåta de som är där ha ett loppisbord. Det du har hemma och du har ledsnat på kanske någon annan skulle tycka var spännande.
Så skynda dig att maila till perra@scrap-perra.se och anmäl dig till pysselträffen.

DT -call pågår fortfarande så ni som inte har skickat in ansökan har fortfarande en chans.

Ha en trevlig helg alla.

9 kommentarer:

Maritha sa...

Så otroligt mycket FINT ni har fått hem.. Åh vad det måste ha varit kul att öppna alla kartonger och få packa upp det där!

Cornelia sa...

Julafton! Såååå måste det kännas!

Jag ska snart använda mitt presentkort, tror jag... men hur ska jag kunna välja bland alla godsaker?!

ScrapMyran sa...

Det var verkligen som julafton!! Jag har varit i butiken och hängt flera timmar och bara klappat på sakerna det är fantastiskt! Cornelia - satsa på Echo Park =)

Millas blogg sa...

Väldigt mycket fint som kommit in. Har nu shoppat på mig en drös av mini alfa, är lite lätt beroende av dem...

Sofias blogg sa...

hejhej! Har ett problem med er emailadress, har ni någonannan eller kan jag lägga upp mitt tävlingsbidrag i bloggen och sedan länka till det? //Sofia

Scrap-Perra sa...

oj, vad konstigt, antar att du har prövat med perra@scrap-perra.se. pröva då per@perpedagog.se eller mia.keranen.larsson@se.ey.com

Om det inte funkar så lägg upp den på din blogg och meddela oss här eller via kontakta oss på webshoppen så hämtar vi upp den från din blogg.

Scrap-Perra sa...

Maritha, ja det var jättekul att packa upp och fler gånger kommer det bli....hoppas att du kan komma snart och kolla på allt i verkligheten, du som vill känna och klämma ;)

Millanprillan sa...

Wow vad mycket läckerheter, man bli alldeles förälskad när man "bläddrar" i webshopen! Ska kika bättre när jag kommer hem (sitter just nu på jobbet och tjuvkikar... ;) ) och sedan måste jag komma ihåg att fota mitt bidrag till augustitävlingen! :)

Kram Millan

Maritha sa...

Jag kommer den 4 september Per! Det ska bli så kul!