söndag 15 augusti 2010

Mera Sassa Frass Lass

Hej igen! Hoppas alla har en lika lugn och skön söndag som jag. Har bakat bröd med min son och nu har jag lite egen tid vid datorn så att jag kan visa er vad jag har hittat på med mina tjusiga SFL-papper =)

Galet foto kräver galen layout, eller hur? Här är en skapelse som inte följer några som helst regler, den är bara heltokig =)Jag har distressat kanterna på ett oranget cardstock med färgen Pine needles. I hörnen har jag fäst hjärtformade brads från reprint som jag sedan lindat svart floss runt. Har använt både board, fram och baksida av pappret SFL - Indie Girl - Free Spirit - så fick jag en gratis journalingruta på köpet =)

Rubriken har jag skrivit med thickers och som vanligt Tiny Alphas från Cosmo Cricket eftersom de är så himla gulliga och superanvändbara när man vill ha lite längre rubriker!

På den här layouten har jag låtit pappret SFL - Indie Girl - Ecelctic Elegance vara i fokus eftersom jag tycker att det har såå vackra färger! Det gula pappret är MME-So Sophie-Delightful Diamond. Det som ser ut som stygn är doodlat med vanlig Zig-penna, ett litet enkelt och billigt knep att fixa till en LO. De blågröna bokstäverna finns i butiken och matchar Indi Girl-serien väldigt bra. Det gör även blommorna Prima LOVE STORY KISSING RED, men de passar å andra sidan till allt =)
Det var allt för mig, eller föresten, har ni sett hur mycket nytt som trillar in i butiken den närmaste tiden!!! Kan knappt bärga mig =)
Kramar från ScrpMyran

1 kommentar:

Cornelia sa...

Hörrudu, Myran! Du är en fena på glada, läckra och, för all del, lite galna layouter. Superfina är de här!

Och vilka papper du fått att jobba med! WOW!