onsdag 18 augusti 2010

Lejonkungen

Hej allihopa! Idag är det min födelsedag och jag partar på för fullt (mamma kommer hit och äter middag). Idag blir det färgglatt vill jag lova!

Det prickiga pappret är MME-SS-Daring Dot och jag tyckte att lekfullheten i det passade till bilden. Baksidan är färgkordinerat i rött så jag bestämde mig för att hitta ett Cardstock i den röda tonen att ha som "ram" kring layouten. Har även ramat in lite extra med svart pearlmaker runt kanten.Den röda lilla kanten vid fotot sitter egentligen på den del av pappret där namnet står och som man brukar skära bort men man får ju inte vara slösaktig eller hur =) Det blåa pappret är baksidan på SFL - Indie Girl - Handphones.

Den gröna blomman är ett klistermärke från SFL som jag har fäst på röd cardstock och klipt runt. En liten hjärtformad brad i mitten blev väl tjusigt =)

En fantastisk bild på en fantastisk unge och titeln känndes nästan given! Jag har använt thickers som tyvärr inte finns i butiken men som har en underbar färg och sen har jag fäst Pink Paislee - Expressions Ambrose Alphabets - Ocean på rött papper (dom finns lyckligtvis i Shoppen!) för att skriva "kungen".

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Grattis på födelsedagen, Myran!!!

Härlig LO!

Maritha sa...

Ett stort grattis till dig!

Vilken färgglad LO. Jag gillar hur du ramat in alltihop med pearlmaker.. :D