tisdag 27 april 2010

Lite mer inspiration av Paula...

som har gjort ett minialbum. Denna gång har hon använt papper från Bo Bunnys Persuasion som finns i butiken. Hon har bundit fast det med en Bind-it-All (som hon har privat) och dekorerat med blommor, bling, gjort egna dekorationer såsom blomman på första sidan.
Sidorna är gjorda så att hon har klippt ut halvcirklar. I mitten av dessa har hon gjort en vikning så nedre delen blir "botten", ni ser på bilden nedan. Även där har en vikning gjorts för att kunna stänga minialbumet. Varannan sida är halvcirkel dvs med botten, varannan sida är bara 1/4 cirkel plus lite extra nedtill som limmas ihop med "botten".

Sidorna har även lite extra flikar som sticker ut, det är papper som hon bara har limmat fast på sidorna till minialbumet. Och öppnar man minialbumet så har hon även där lagt in lite flikar för att kunna ha journaling eller annan text och info tillsammans med bilderna.


Så här ser den ut på baksidan. Då ser ni också att hon har gjort hål högt upp för att kunna sätta fast ett snöre för att kunna knyta ihop den.

Hoppas att ni hittar lite inspiration.

Inga kommentarer: