lördag 24 april 2010

Då är det dags att presentera mig på bloggen..

som också är DT åt Scrap-Perra. Jag heter Mia, kallar mig MiaKL i scrapvärlden och har scrappat i ca 2 år. Jag gör både kort och LOs, En utförligare presentation hittar ni på Scrap-Perras hemsida också. Lite av mina andra LOs och kort finner ni på min blogg www.scrapbymiakl.blogspot.com.

Som den officellt första DT kitet så har jag fått Cosmo Crickets Joy Ride serien. Vilket passade bra då vi har ju nyligen varit på resande fot till Thailand och ville då använda dessa kort och papper tillsammans. Så första LOn handlar om den långa resan till Thailand. Det är kort på mig och mina barn i bussen när vi har landat och är på väg till hotellet, varma, trötta och hungriga.

Cardstocken är Candelight cc140 och så har jag använta papprerna Zoom Zoom, Detour, Fastlane och även Round-about. Papprerna är dubbelsidiga så det är lite olika om jag har använt fram eller baksidan. Bland chipboardstickerserna hittade jag några passande, bland annat en buss och en väg som jag tyckte symboliserade den lååånga resan till hotellet. Tog även pil som matchade.
I hörnet klippte jag ut lite cirklar från Round-about och så ser ni titeln också. De små svarta stickers är från Cosmo Crickets Tiny Type svart och resan är privata Thickers. Ytterligare en dekoration från chipboard. Journalingen har jag gömt på en tag som är bakom det ena fotot.

Allt material utom band och thickers finns i butiken, så det är bara att surfa in på Scrap-Perra och handla. Det är 10% fortfarande den här helgen.
Det blev en ganska stilren LO utan massor av krusiduller. Jättehärliga papper som jag definitivt kommer att använda fler gånger.

Inga kommentarer: