måndag 5 augusti 2013

Måndag och äntligen tillbaka från semestern!!!

Hej alla igen, vi har haft underbara veckor med semester. Först ett par veckor med husvagn och nu senaste veckan hemma med målning av vardagsrum och senare delen av veckan massor av besök och roliga utflykter.

Men nu är det nästan vardag igen, och jag säger nästan då barnen fortfarande har sommarlov vilket medför att vi tar det lite lugnare så det kan vara någon dags fördröjning av leveranser.

Men alla beställningar som har kommit under semestern har vi redan tjuvbörjat med att plocka så det är inte så lång väntan klar. Vi kommer få iväg en drös idag och resten hoppas vi kommer iväg imorgon eller onsdag (beroende på om det är posten eller DHL som det ska levereras med).

I övrigt kommer vi att jobba med att få upp nyheter, vi fick lite precis innan vi åkte på semester så de ska upp, det är lite nytt till Project Life - Capture från Basic Grey och lite annat smått och gott. Och mer nyheter kommer komma de närmaste månaderna. Annars så kommer vi ägna veckan åt att försöka gå igenom och beställa det som är slut i butiken för att fylla på basvaror igen. Vi vet att många väntar på COPIC så det ska beställas denna vecka.

Sommartävlingen pågår till den 18 augusti men  nu har vi slutat sälja tävlingskit. Detta då vi inte har alla delar som ingår i kiten kvar. Men ni som har köpt tävlingskit, jag hoppas att ni har lagt in dina bidrag i forumet.

Project Life från Becky Higgins - CHA nyheter från sommar 2013 finns nu till förbeställningsmöjlighet i webshoppen. Just nu är det utan bilder men det kommer att tillkomma bilder senare i veckan. Observera att det är olika leveranstider för olika produkter så ange gärna om det ska samfraktas eller skickas var för sig.

Vi har inte lagt några fasta öppet tider ännu för butiken då vi vill få lite koll på barnens aktiviteter först men är det så att ni vill komma och shoppa så är det bara att ringa eller maila så kan vi komma överens om en tid. Vi är här de flesta dagarna.

Inga kommentarer: