måndag 12 augusti 2013

Måndag igen!

Nu är nästan jobbrutinerna på plats, vi har fortfarande våra barn hemma på sommarlov medans Mia och jag jobbar för fullt, skönt att ha butiken i källaren.

Nu börjar vi blicka framåt hösten vad det gäller jobb, inte väder. Vi har planerat in ganska många mässor/träffar under hösten. Det vi vet med säkerhet har vi uppdaterat i mässprogrammet och vi uppdatera mässprogrammet så fort det dyker upp flera mässor.

Jag hoppas att ni passar på att boka in er på kurser i Upplands-Väsby där Therese Larsson håller kurser, vi har lagt ut kursprogrammet för september än så länge! mer info här .

Vi håller också på med att gå igenom och fylla på lagret efter sommaren är det något du saknar så meddela oss!

Tyvärr måste vi även meddela att vi har beslutat att ställa in alla kurser som Nat, Birgit och Janna skulle hålla på Creative Moment. Åsas kurser kommer att genomföras samt croppen.
Vi kommer att kontakta alla som har anmält sig denna vecka för information samt erhålla information om bankkonto för eventuellt återbetalning av kursavgift.

Ni har väl koll på att det är sista vecka för att lämna in bidrag till sommartävlingen? Och ni har väl spanat i Augustitävlingen???

Ha en bra vecka.

Inga kommentarer: