måndag 26 augusti 2013

Måndag igen!!!

Då var det dags för en ny arbetsvecka igen, det känns härligt! Och denna veckan kommer vara lång då vi har äntligen Creative Moments i helgen. Crop i 2 dagar och kurser av Åsa. Tyvärr har vi fått skala ner eventet då vi inte fick tillräckligt många anmälda till de övriga kurserna men vi kommer ha kul ändå.

Ni som har anmält er till croppen ska ha fått ett mail från oss, om så inte är fallet så kontakta oss. Har man inte anmält sig så går det bra att göra det fortfarande, det finns platser kvar både lördag och söndag.

Ni som ska gå Åsas kurser kommer att få info mail snart, väntar på svar från några om de kan byta tid till eftermiddagskurs.

Creative Moments blir startskotten för vår höst-turne. Om några veckor den 20-22 september är det dags för Enköpingspyssel, en helg med massor av skatt och pyssel, mer info hittar du på enkopingspyssel.blogspot.se.

Veckan därefter är det dags för Stockholm City Scrap, den 28-29 september. Mer info om det hittar du här.

Och veckan därefter är det dags för Karlstad den 5-6, du hittar mer info här.

Senare i höst är det dags Avesta, Göteborg och Linköping och sedan Stockholm igen men det återkommer vi till senare.

I övrigt så kommer vi fylla på lite och få massor av nytt så vi kommer få jobba hårt denna vecka. Bland annat så kommer vi få nya kit från Simple Stories, nya serier från Glitz Design och även från Bo Bunny. Och så har vi lite annat roligt som dyker upp.


Inga kommentarer: