onsdag 1 september 2010

Ny månad, ny månadstävling...

och denna gång har jag och ScrapMyran spånat ihop en material lista som ni ska skapa efter. Det är en lista från 1 till 10. Den siffran som anges framför materialet är det antal som det ska finnas på ditt bidrag. Det är endast det som anges på listan som kan användas som material väg. Det är OK att lägga till häftkuddar, glue dots, lim, använda verktyg, färg. Men i övrigt är det denna lista som gäller:

1. Cardstock
2. Foto
3. Band eller spets
4. Typsnitt (handskriven text räknas som ett typsnitt)
5. Brads
6. Mönstrade papper
7. Blommor
8. Blad
9. Knappar
10. Halvpärlor eller Rhinestone

Så sätt igång och spåna och skicka in era bidrag. Själv ska jag försöka göra en inspirationsbild på kvällens pysselträff här hos Scrap-Perra. Har du vägarna förbi är du välkommen att komma och kan då få se alla nyheter, även de som ännu inte har hunnit komma upp i webshoppen.

Som tidigare, maila in ditt bidrag till perra@scrap-perra.se och vi lägger upp den i bloggen. Du får gärna beskriva lite hur du har tänkt. Därefter kan du lägga upp den på din blogg så länge du hänvisar till oss. Vinsten är 150 kr i presentkort i att handla för i shoppen. Blir det fler bidrag i tävlingen än vad vi hade i augustitävlingen kommer vi även att lotta ut ett hemligt dekorationspaket.

Vinnaren för Augustitävlingen kommer att presenteras inom kort.

6 kommentarer:

Cornelia sa...

Men vilken fantastiskt rolig utmaning!! Den ska jag verkligen ta mej an. Har längtat efter att få göra en LO, men så mycket annat har kommit i vägen... NU ska det bli!!!

Millas blogg sa...

Verkligen spännande utmaning! Ska ta och skriva ut den och börja skapa....

Maritha sa...

Åh.. Det var en annorlunda med otroligt spännande utmaning!

Johanna sa...

Vilken rolig utmaning!! Här får man nog verkligen tänka till både en och tusen gånger =)

Puman78 sa...

Tack för en kul utmaning :)

Carina sa...

Hej!
En rolig och intressant utmaning.Med mycket att pyssla med och tänka på.
Mitt bidrag är nu klart.