tisdag 21 september 2010

Ett bidrag med massor av minnen...

från Tindela (Jenni). Hon skriver så här: " Hejsan! Här kommer mitt bidrag till en superkul tävling! Layouten handlar om när sonen som 8 veckors baby fick RS virus och var på sjukhus. Här finns materiallistan: 1 cardstock ljusblått med scallopkant, 2 foton, 3 band: ett vid tag och två bredvid fotot, 4 typsnitt: två olika printade texter, en handskriven tag och rubrik, 5 brads i mitten på blommorna, 6 mönstrade papper: 2 olika fotomattor, 2 olika papper på den hemmagjorda tagen, 2 olika journalingrutor från mönsterpapper, 7 blommor, 8 knappar: 2 i mitten på blommor, 5 på rad, 2 i hörnet, 9 blad, 10 halvpärlor: swirlsen gjorda med pearl maker. TACK för en inspirerande och rolig utmaning!"
Tack själv för de fina orden och tack för ditt bidrag. Du har fått ihop en jättefin LO med mycket text, bra att ha som minnen sen om den svåra stunden.

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Så välstämd i färgerna! Gillar att du har skrivit så mycket också. Visst är bilderna viktiga, men historien runt omkring betyder också massor och är givetvis lika viktig att bevara.

Dessutom har du en underbart söt liten pojke! Jättefina foton!

TesaB sa...

Åhhh, stackars liten, det är en otäck sjukdom. Tycker det är bra att man även scrappar sådana erfarenheter! Och din layout är så jättefin med den vackra färgskalan och sööööta bilderna!