onsdag 11 april 2012

Pojklayouter....

Av någon anledning finner jag det lättare att scrappa i rosa och flickiga färger, det känns som om mycket material skapas utifrån det flickiga och kvinnliga av någon anledning. Men jag som enbart har söner får leta lite hårdare, även om jag inte alltid scrappar traditionellt och alltid så pojkaktigt utan mer skapar utifrån min känsla, det jag vill förmedla och vad jag tycker om för produkter. Men ibland är det roligt att få skapa lite mer utifrån pojkaspekten, tycker jag ;-)

Så när jag fick detta blå jeanspapper från Authentiques "Genuine" tillsammans med det tunna tunna ljuvliga notpappret från Bazzill så kändes det extra skoj... Tog fram fotona på Charlie i snickarbyxor, perfekta foton till papprena!

Det tunna pappret från Bazzill är så coolt, det finns fyra olika mönster i butiken... Det ska bli roligt att leka loss på dom med färger osv sen.

Jag började med att skära till en rektangel i det tunna pappret samt ett blommigt papper ur samma Authentique-serie, tog Aleene's flytande lim på baksidan av notpappret och satte fast det lite slarvigt. Vek ner lite i kanterna för en ruffig look och satte fast blompappret ovanpå. Stänkte ut vit mist och gjorde sedan läckra fjärilar med en av de nya maskerna och Gesso. Dekorerade med blommor, stjärnor, bling och stickers.


Söt Gesso-fjäril tillsammans med lite andra dekorationer.
Tack för dagens titt och jag hoppas ni har en härlig dag!
/Helene - webmosterhelene

Material:
Papper: Authentique "Genuine - Friendship" (jeanspapper), Authentique "Genuine - Forever" (blompapper), Bazzill "Antique - Sheet music" (notpapper)
Bokstäver/siffror: American Crafts "Marquise" (siffror)**, Authentique "Genuine - Detail stickers" (bokstäver)
Dekorationer: Prima "Lucerne" (blomma), Making Memories (metallstjärna)**, Prima SIIC (bling), minirosor (15 mm), Authentique "Genuine - Detail stickers" (stickers)
Färg: Studio (gesso), Studio Calico (vit mist)
Mask: The Crafter's Workshop "Mariposas" (fjärilar)
Stjärnstans*

*privat
** finns i livebutik, du kan säkert maila om den

1 kommentar:

Unknown sa...

He is so cute ! Very "petit mec" like we would say in French, I love the page !