lördag 23 augusti 2014

Tuff viking

Halli hallå! Hur står det till idag? :)


Vet ni? Om en vecka springer jag Tough Viking i Stockholm. Det är en hinderbana på 15km... och jag börjar blir lätt nervös nu... ;)

Tänkte att jag skulle göra en peppande Art Journal som inspiration till mig själv. Gillar det söta rosa mot det hårda tuffa svarta.


Tog en så kallad "mop up page" som början på min sida - där är det stämplat med röd färg och wellpapp, guldfärg över en Primamask, och grön färg i duttar... Jag vill göra den mer enhetlig, så jag stämplade med en tom toalettrulle och rosa färg över hela sidan och kladdade ut längs hela kanten... Kanske lite messy. ;)


Jag doddlade runt i toapappersrulle-ringarna lite, för svart får alla andra färger att poppa. Plus att jag gillar att doodla på mina sidor. :)


Runt texten doodlade jag med guldpenna, tyckte att det passade bra ihop med det svarta. 


Nu kunde jag bocka i den en av dessa två lopp i Stockholm... nästa lördageftermiddag hoppas jag kunna bocka i nästa lopp också. :)


Hur motiverar ni er själva när nått känns jobbigt?


2 kommentarer:

MissMian sa...

Min dotter sprang den kortare Tough Viking i Hagaparken och det gick så bra. Tufft - jag självklart! Hon fick straffa med armhävningar på armgången och rampen. (rören på armgången var så tjocka att hon int kunde få runt händerna tillräckligt för att få grepp...)
Hon sa att det värsta var isvattnet eftersom man fick stå så länge i den innan folk kom ur det...och de som gjorde ondast var elen...hon ålade in i mål ;)Vet inte om hon kommer vara med nästa helg men hon är i alla fall taggad! Det kommer att gå så bra för dig! Lycka till!

Sara sa...

Tack tack! :D Och det gick riktigt bra igår, och det var grymt roligt. :)

Jag har lite samma upplevelse som din dotter från i maj, och från igår. Fick lika många straff-armväningar och det var värst att simma. Det var kallt i vattnet igår, men ännu värre i maj.