måndag 16 september 2013

Härligt måndag...

med hösten på väg och det är regn ute och frugan drar ut mig på morgonpromenad... men frisk luft är ju bra sägs det!!!

Den här veckan blir lite allt möjligt. Vi hoppas på att vi ska få en leverans från USA med 4 lådor som fastnade i Göteborg i fredags pga dåligt väder (hmm undrar hur det blir i vinter?). Massa nya produkter på väg in.

Sen har vi fått indikationer på att vi kanske kan snart se en leverans av nya project life produkter. Vi följer upp detta och återkommer.

Sen i helgen är det dags för Enköpingspysselsövernattningsträff. Jag tror att det finns platser kvar så kontakta tjejerna som anordrnar ifall du är intresserad, mer info hittar du här. Ska du dit och vill ha något speciellt så gör gärna en förbeställning och välj Hämtas och ange att det är till Enköpingspyssel.

Nästa vecka är det dags för Stockholm City Scrap, för att se om det finns plats på träffen kontaktar ni Sofia. Vill man handla är man välkommen från kl 13. Och även hit kan man göra en förbeställning.

Och veckan därpå är det dags för Karlstadmässan. Mer info hittar ni här. Och som vanligt kan man göra en förbeställning.

För er som är med på Facebook så har vi lagt upp en egen sida för Therese kursverksamhet. Vi kommer där skicka lite mer snabb info om kurserna. Men ni kommer som vanligt hitta information på hemsida och även här i bloggen. Ni hittar sidan här https://www.facebook.com/pages/Scrap-Perras-kurser-i-Upplands-V%C3%A4sby/552113318170572. Kurserna hittar ni info om här på hemsidan, och har ni önskemål om någon speciell kurs så maila Therese så tar hon det i beaktande när hon planerar kursuppläggen, anledningen att de inte finns något schema för oktober och november ännu är att hon tar in önskemål och planerar kurserna utifrån det.

I helgen hade vi en DT träff här hemma hos oss och det var superkul! Tack alla tjejer som kom hit. Och vi har då planerat in en hel del roligheter för er att se fram emot.Inga kommentarer: