söndag 22 september 2013

Ett gammalt foto

För något år sedan gick jag igenom fotoalbumen hemma hos mina föräldrar och fotograferade av en hel del av bilderna. Bland annat detta på min Morfar och mig, när jag bara är någon veckan gammal.
Det underbara pappret, som passade så bra ihop med den orangefärgade soffan och lampskärmen på fotot, är från Bo Bunny och inte riktigt såhär intensivt i färgen, som det blev när jag fotade nu ikväll..
 
Jag ville begränsa området med "färgduttarna", bakom fotot och jag gjorde det enkelt för mig och skar till en lagom stor fyrkant ur ett papper (som brukar finnas i albumen). Därpå la jag masken och duttade på akrylfärg i rött och gult, som jag blandat med lite modeling paste. Nu blev det inte så mycket utanför min tänkta ram, men ändå..
 
 
Titeln har jag stansat ut med en TH strip die -alphabetical. Tre bomullsblommor som jag färgade om från vitt till gult med Dylusions och i andra änden av layouten så sitter det några enamel dots som passade i färg..  
 
Nu blev jag lite sugen att göra en ny fotoraid i fotoalbumen. Det bästa med att fotografera av dem, är att jag kan göra mina foton i den storlek jag vill ha och mina föräldrar får behålla sitt foto i albumet!
Jag hoppas ni haft en härlig helg! 

Inga kommentarer: