söndag 11 maj 2014

En hel bildserie på samma Layout

Ofta när jag fotar barnen så tar jag många kort på samma tillfälle. Det är förhoppningsvis _något_ som blir bra, liksom.. :) Ibland är det riktigt roligt att använda just dessa bildrutor, när man nästan kan se filmen rulla fram. Här är det Christian som fyller 9 år och fick både tröjan och periskopet i present.
 
Den ljustblå cardstocken tillsammans med det röda papperet lyfter upp färgerna i fotografierna. Som en fotomatta under alla bilderna ligger ett annat papper, samma serie som det röda. Det är från American Craft /Dear Lizzy - Daydreamer serien. De fina blommorna i liknande färger - kolla va många blommor jag använt ;) - kommer förstås från Prima. (tror dock att dessa är slut i shoppen) Jag fäste dem med gluedots, vilket jag tycker är enkelt och smidigt.
 
 
En doilie storleken större ligger i bakgrunden och jag tog tillvara på två gamla 3Dstickers som låg här hemma.  Jag ber om ursäkt för att inte jag får till sådär fina länkar i nederkanten, men jag får inte till det. Jag hoppas att jag får mer ordning på det till nästa vecka.. :)
 
 

Inga kommentarer: