söndag 19 december 2010

4:e Advent

Adventstider är fikatider och jag har gjort två små väskor/påsar att ge bort lite julgodis, eller en julklapp i. Det är väldigt enkla påsar att göra och jag gjorde två st i olika höjd. Jag har använt två olika blå CS till grunden och jag dekorerade med de kanonfina blå-gröna Marjolaine papperna från Basic Grey! Den stora påsen har jag klätt in med Maple Walnut Bar, ett härligt rutigt papper. Den lilla påsen har fått kläder från Créme de Menthe. Påsarna har förstås fått papper på båda sidorna, även om det inte syns på bilden. De är båda  dekorerade med varsin blomma från Prima, Petunia Nocturne. Lite stickers elements, små postitlappar och pappersspill från samma serie har jag åxå använt. Den stora påsen fick ett utskuret handtag medan den lilla fick ett brett organzaband istället. 
Vill du ha en mall på påsarna? Den kommer här, Varsågoda! Den är inte i naturlig storlek, så du får mäta och vika. Vecket som är mellan de två 2cm bitarna ska gå utåt, mot varann. Du fäster ihop påsen genom att limma den ensamma 2cm remsan i vecket på den yttre dubbla. Jag hoppas ni kan förstå, annars får jag göra en steg för steg förklaring nästa vecka.. 
 Jag tänkte faktiskt bjuda på en Layout jag har gjort av de sista bitarna från denna pappersserie åxå. Det är ett foto från förra höstens RomResa. Jag älskar att ta vy-foton. Och de gör sig helt klart bättre scrappade.

Här har jag använt flera olika av papprerna, lite från stickersarket och knapparna kommer från den påse med blandade dekorationer ur seriens alla olika tillbehör. Ett mycket smart drag av Perra tycker jag! Titeln har jag stansat ut med Tim Holtz dien - Vintage Market. Här är en närbild på stickersen som sitter till höger om fotot, den har nämnligen en prick tryckt på sig där och den har jag fyllt i med lite 3D-lack. 

Det var allt från mig denna vecka! Ha en trevlig kväll!
Och glöm inte att registrera er i forumet, så ni kan vara med i vår månadstävling..
~Maritha~

2 kommentarer:

TesaB sa...

Superfin layout!!!!Suverän CAS!!! Och påsarna är väl för läckra, tack för mallen, måste prova!!!

Cornelia sa...

Älskar påsarna! Super! Och tack för att du bjuder på mallen, så att alla kan få testa!

Och LO-n... ooooh! Vilket foto!