torsdag 15 juli 2010

DT-call till Scrap-Perra

nu börjar vi komma igång ordentligt med vår webshop och kommer utöka sortimentet och aktiviteterna till hösten. Det medför att jag även vill utöka vår scrap-familj med fler medlemmar till DT-gänget.

Så alla ni som känner er manade av att bidra så läs igenom följande och skicka in era bidrag/svar. Deadline 31 augusti 2010.

Vem söker vi?
*Alla stilar, alla typ av scrappare är välkomna att skicka in sina bidrag. Jag är inte ute efter någon speciell stil, någon som bara gör LO eller kort utan vill ha en bredd. Jag vet heller inte exakt hur många jag söker men tror att det är minst ytterligare 3 personer.
*Du får gärna vara en nyfiken person som testar nyheter, håller koll på trender och är kreativ.
*Du kommer få vara med och bidra till utmaningar och tävlingar.
*Du får vara med och påverka vad vi ska ta in för sortiment.
*Du kommer få ett kit regelbundet med material från shoppen och jag förväntar mig att du kommer att skapa och lägga in inlägg i min blogg regelbundet (hur ofta beror på hur många det blir i DT-teamet men skulle gissa åtminstone 1 ggn i veckan)
*Du får självklart rabatt på det du handlar.

Vad ska du göra?
1) Du ska skicka in ca 5 bidrag (LO, kort, altrat) som visar din stil eller bredd, de får gärna vara skapade inom de senaste 6 månaderna
2) Du ska ha en fungerande blogg som vi gärna får spana in
3) Du får gärna beskriva varför just du ska bli utvald till DT och vad du skulle kunna bidra till Scrap-Perra.

Så skicka in dina bidrag och svar, adress till blogg etc till perra@scrap-perra.se. Det är sedan jag som kommer att välja ut vilka som kommer att ingå i mitt DT-team.

Har ni frågor så är ni välkomna att maila dem till perra@scrap-perra.se eller ringa till mig, Per 070-797 28 28.

Inga kommentarer: